Вельмишановні друзі та колеги!

завершив свою роботу  X з’їзді інфекціоністів України

“ІНФЕКЦІЙНІ ХВОРОБИ: ЗДОБУТКИ І ПРОБЛЕМИ У ДІАГНОСТИЦІ, ТЕРАПІЇ ТА ПРОФІЛАКТИЦІ”

 🏆  програма конференції

 🎓 оновлений довідник асоціації

Доступ до 👉 стендових доповідей

🔥 збірник X з’їзду інфекціоністів України

 👉 завантажити сертифікат можна тут

 

Трансляція з’їзду на Youtube каналі :

6.10.2021 р. – перший день конференції     

7.10.2021 р. – другий день конференції 

7.10.2021 р. –  секція молодих вчених

  
Наукова тематика з’їзду:
🎓 На Х з’їзді будуть оприлюднені наукові результати вітчизняних наукових досліджень, обговорюватимуться актуальні проблеми клінічної інфектології та шляхи їх розв’язання.

🎓 Розглядатимуться питання розвитку української інфектології на наступні п’ять років, з урахуванням складної епідеміологічної ситуації стосовно низки інфекційної хвороб у світі і в Україні, зокрема таких як: СОVID-19, гострі кишкові інфекції, вірусні гепатити, ВІЛ-інфекція, хвороба Лайма та інші кліщові інфекції, герпетичні інфекції, актуальні протозоози, емерджентні та реемерджентні інфекції та низка інших, що становлять загрозу для національної безпеки держави.

🎓  Обговорюватимуться проблеми удосконалення діагностики, терапії та профілактики інфекційних захворювань.

🎓 Пропонуватимуться шляхи оптимізації медичної допомоги інфекційним хворим в умовах реформування галузі охорони здоров’я.

🎓 Будуть розглядатися проблеми покращання знань студентів, інтернів і лікарів, які надають медичну допомогу інфекційним хворим на різних рівнях, що в кінцевому результаті дасть змогу підвищити ефективність лікування хворих і покращити якість їх життя, а також запобігти епідемічним ускладнення.

Х з’їзд інфекціоністів України внесено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2021 р., затвердженому заступником Міністра охорони здоров’я України і віце-президентом НАМН України (№ 13). Запрошення від оргкомітету, згідно з вимогами чинних директивних документів, є підставою для відрядження.

 

Дякуємо, що були з нами !!!

 З повагою, організаційний комітет